Packing PKP

Halo ibu².. Ada tak yg sdh bslin time PKP ni..mcm mna cara paking baju baby dn ibu..ada yg ckp x perlu bwa byk..ada yg bmlm sja esok klr..klo tdk ada mslh lps bslin... #mogabagipendapat..##firstbaby #bantusharing #countingdays

1 Balas

sy pun x tau sis, tapi sy mmg cuba bwak seminima yg mgkin la sbb bakal brsalin dlm wktu trdekat ni..hehe.. 1 beg jek, trmasuk baju beby n brg2 sy.. baju sy mmg sy xbwak sbb comform pakai baju spital, just bwak baju keluar spital n sweater jek kot sejuk memalam..