Macam mana nak tahu lambat period

Hallo mom's...sy nak Tanya macam mna kita nak tahu kalau kita lambat period mksd sy Contoh dalam calendar period sy tu 21/11 septutnya period tpi sampai 24 hb ni belum lgi period

3 Balas

Download apps period tracker, nnt apps akan tlg alert kn period setiap bulan. Klu period mmg irregular, boleh adjust tarikh dkt apps. Klu period sama je tiap bulan atau beza sehari dua, awak akan nmpk kt apps tu dh lewat. Tiap kali period bole update apps, nnt tgk la history tiap2 bulan regular x period awak 🤗

2y ago

No*

kalau period tiap bulan sama time atau lari sehari dua, & bulan ni dah lari jauh tu maksudnya dah lambat period. tp lambat period bukan penentu awk hamil. boleh jadi stress, hormon berubah. nak tahu hamil cuma dgn cek upt sahaja.

test upt