Ingin tau ?

Hallo momies tdi pagi sy ada cek upt beli kat farmasi dan positive trus pergi san Doctor xda ckap apa² ..momies tengok ada ke tak da janin???

Ingin tau ?
7 Balas

Pelik betul sstengah klinik swasta, org bayar spatutnya dia kena bgtau detail la. Alhamdulillah stakat ni sye scan Dr sgt2 baik dan tak perlu tanya, dr terangkan semua. Dia bgtau kandungan dlm rahim atau luar, kantung cantik ke tak.

1y ago

Yaa sis sy pun bru first time scan sana byar rm180 cuma dpt gmbr scan ubat apa semua pun xda 🥵