Naik flight

Hai,sy pregnant br 6 minggu.Boleh ke naik flight yg ambik masa 50 minit ?kalau boleh, masa scan badan tu kita kena scan juga or bagitau pegawai yg bertugas ?Thank you untuk yg respond♥️ #ingintahu

2 Balas

Boleh naik kalau awak takde sebarang masalah kesihatan. Scanning pun tak beri apa apa kesan pada kandungan. Pendapat saya, seeloknya awak minta nasihat doktor.

Saya naik flight masak kandungan 4 weeks+ alhamdulillah tak de pape. Kalau tak de masalah kesihatan, should be okay.