lambat haid berchak darah??

hai..sy last period 16.1.2020..bercak drah xsilap 16.2 hb atau 17.2hb,3 hari jee..petang tuh sy beli prgnat test negatif...sy tlmbat haid brape mggu yea..sory tnya..sy pening bab nk kira ni..sy test ari2 petang ..ni masuk bulan 3 dh xdtg period lagi?adakah normal?ingt nk test tgok....tlg kongsi ckit..yg macam sy..ada x?

lambat haid berchak darah??
2 Balas

silap..dtg period 16.1..last period 23.1...bsama 25.1..bercak darah 17.2..dekat tarikh period?adakah tnda mgandung?test 1 line je ..adakah bercak darah tuh first persnyawaan ke macam mne? plessss