Bleeding :(

hai...siapa yg pernah bleeding dan kandungan masih baik sehingga selamat melahirkan baby...sy bleeding pg td spotting warna coklat...doktr dah scan..baby dlm keadaan baik dan uri berada di bawah...doktor bg mc 7 hari untk rest...tp sy tetap rs susah hati :(( # 15 weeks...

1 Balas

ok tu mummy inshaAllah:) dont worry so much, byk pesakit yg mcm ni sy jumpa dan mostly dh selamat melahirkan, inshaAllah okay.. :)

5y ago

tq sis...skrg pun masih ada keluar sket2 lg bleeding tu..sy hrp cepat baik dan x berlanjutan benda ni...sy jd susah hati sngt :(...tq so much sis..