Trimester ketiga

Hai...saya nak tanya pendapat dan pengalaman ibu-ibu semua...saya merancang untuk bersalin di kampung halaman yang mengambil masa 7jam untuk sampai...soalan saya bolehkah saya menaiki bas bersama suami saya balik ke kampung ketika kandungan 34minggu? Terima kasih #firstbaby

1 Balas

Sya ikut cakap orang berpengalaman or tua.. Disarankan bila kandungan dah lebih 30 weeks, jangan sesekali long distance travel. Takut ada apa² #TAPActiveUser #TAPActiveUsers