breastfeed

hai...saya dah selamat melahirkan anak seawal 34weeks.. baby pramatang dan terpaksa ditahan dlm wad. saya plak emergency ceaser...xboleh bergerak ke hospital selalu.. dan kalau boleh nak kirim susu badan selalu.. cuma tiap kali pump susu, dpt sikit je .. Doktor ckp kena bf selalu baru cepat naik berat baby.. saya sedihh dan stress skrg ni sbb susu badan xkeluar banyak .. tolong saya mummy2 semua.. dah la terpaksa berjauhan dgn anak.. saya sgt sedihh....

10 Balas

Sabar ye sis.. Mula2 jek cmtu.. Jgn give up.. Nty lme2 msti byk.. Sis amal kn mkn sup lobak n mnum air Horlick milo...