Najis newborn berbau!

Kebelakangan ni najis newborn ada bau yang tidak menyenangkan, nak kata busuk sangat tak juga tapi ada bau lah. Warna dan texture najis normal sahaja untuk bf cuma berbau. Normal kah macam tu? #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

baby bf ke? klu bf tgk balik apa yg u makan lately ni sis. najis mmg ada bau but kalau bau lain dari kebiasaan u perhati balik apa yg u makan

sebelum ni takde bau ke mcm mana? normal la berbau. nama pun najis.

11mo ago

aah, sebelum ni takde bau baru2 ni start ada bau kalau normal lega