Baby besar

Hai..nk tnye..ade ke yg dpt bersalin normal slpas branak czer..2nd pregnancy ni baby besar plak tp xde gdm.. hrini dah 38w2d...xde tnde ape2 pon..baby mkin mmbesar..Anggran bby dah 3.7kg..agk2 dpt normal x? 🥹

2 Balas

kalau sis boleh terang beranak nti dan xde masalah dgn kndungan, boleh je beranak normal sis , mcm org kt wad sy dlu branak baby berat 4kg, boleh beranak normal cuma kena jahit la sikit. sbelum ni pon die ade czer beranak kembar. tpi smua kehendak Allah , bnyakkan berdoa semoga dipermudahkan segala urusan 😊

Blh jer kwn sy baby 4.1kg branak normal