Demam tak kebah

Hai..nk tanye..saya br lepas vaksin pfizer,trus demam da 3hr..mkn da panadol,tp xkebah2..ade ikhtiar lain x utk kebahkn demam ni?sy ngandung 13minggu..#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

6 Balas

utk selamat, buat self test kit covid tu dulu. kalau negatif, jumpa doktor. bukan apa skrg ni demam sikit tk blh sangka baik as demam biasa. cuma langkah berjaga.

Sy pun demam ms dos ke dua... makan panadol sampai setiap 4jam sekali xhilang. sudahnya minum air kelapa, letak sedikit garam.. insyaAllah. demam sehari je

3y ago

niatkan utk berubat.. bukan suruh minum sampai bergelas-gelas... insyaAllah...

Kesian. Jumpa doktor beritahu dh mkn panadol pun tak berkesan. Syukur saya panas badan je 3 hari.

terus jumpa doc ye sis.

jumpa doktor sis

Jumpa doctor