Terasa benjolan keras

Hai ibu, sy baru 13 minggu.. bila baring and bernafas rasa ada benjolan.. bila pegang rasa keras kat tempat tu.. selalu rasa kat belah kiri bawah pusat, bila pegang tempat lain lembut ja.. kalau pegang kat benjolan tu rasa keras.. baby ke tu? Risau pulak#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Slalunya kecik lagi 13w takkan dpt nak rasa pun baby tu lagi. Even kick pun blh rasa. Tey refer doctor tanya.

8mo ago

sy dah ke kk pagi tadi untuk check up, nurse kata memang baby , sy kurus and kulit jenis tak tebal tu dapat rasa baby, maybe sbb dah anak ketiga

cuba refer doktor sis..