HC BABY KECIL SEMINGGU

Hai,nak tanya normal ke Head circumstances baby kecil seminggu dari usia kandungan..risau lak ..

2 Balas

Seminggu ok lg. Asalkan xlebih 2 weeks. Sy pn dulu doc ckp kepala kecik sikit tp sy xfikir sgt sbb sy pun kepala kecik 😅😅 Bila baby keluar ok je. Seminggu beza should be ok

10mo ago

tu lha scan haritu pgi 24w2days kepala kecik 22w6days almost 23weeks lah..risau sebab yg lain oke..

Jgn beza lebih 2 minggu je utk apa2 ukuran

10mo ago

ade kemungkinan x utk saiz dia sama dgn saiz usia dia..ade tips x?