vco

Hai..nak tanya mommy²...ada x yang amalkan minyak kelapa dara...n boleh suggestkan minyak kelapa dara apa yg ok....tq???

2 Balas

Hai sis. Saya amal minyak kelapa dara VCO Treenea.. Saya amal sbb kulit kering dan sembelit.. Hb pun cantik so far tak pernah lagi bawah 12.. Kalau nak boleh contact saya sbb saya pun jual jugak.. Hihi.. Saya dah 22 weeks

5y ago

Kite xde masalah tersebut cume saje nk amalkn...nak tau kalau amalkn kot2 senang bersalin nnt...hb semua xde masalah...😁😁😁