Normal ke?

Hai..mom.sy mngdung 9 week .selalu masuk angin dekat ulu hati ataupun bahagian jantung that is normal ke.berapa hari ni .sy rasa mcm tercekek..angin dekat dada ataupun leher

3 Balas

satu lagi jangan biarkan perut kosong tunggu lapar baru nk makan.. mknn yg trigger gastrik or pedih ulu hati avoid dulu ye mommy..

normal. hormon changing.

3w ago

avoid mkn pedas, oily utk smntra.