Ingin tahu

Hai..maaf nak tanya..ada tak yang ibu2 buat test sebelum haid and positif tapi samar2?? Betul2 pregnant or tak??#ingintahu #pleasehelp

16 Balas

Saya buat 2 hari sblm tarikh period samar, dan makin pekat lepas tu, Alhamdulillah skang pregnant 29w

stiap kali prgnnt sy da tau 1mnggu sblm date period... sy akn test 5hri sblm period..so far tepat

Sy.Test 2 hari sblm tarikh period..line terang.. alhamdulillah skrg dh 18w☺️

sya test semgu lg nk period. alhamdulillah skrg masuk 11 week dh

sya 3 mggu tak period baru sya cek rupa dah dekat 1 bulan

Saya test sehari sblum period naik samar . Skrg dh 29w

2y ago

wahh..alhamdulillah...saya baru keguguran bulan 3 ary tuh..kndungan mse tuh dh 24 weeks