Alahan yang teruk

Hai..kandungan sy baru masuk 2 bulan..Dari mula sy tahu sy mengandung satu jenis sayur pun sy tak dapat makan..kerana sy mempunyai alahan yang sangat terok..sya tak dapat cium smua bau mkanan..sy hanya dpt makan buah je..jika kita tidak ada mkan sayur semasa mengandung ni adakah boleh menyebabkan gangguan pada baby dalam ka ndungan? #firstbaby #bantusharing

2 Balas

makan buah sis. tp kene mkn lebih la.. sbb nnt sembelit.. sbb tk mkn sayur lgsung.. pasal ada effect ke tk tu sy tk sure.. doa byk2 n makan makanan yg berkhasiat, jgn mkn fast food or mee segera..

Sama sy pn x mkn sayur. Ni msuk 3 bln. X boleh nk telan sayur. Alahan teruk. Tp sy hari2 mkn obimin x tggal. Alhamdulillah scan baby normal saiz ikut tarikh.