perut baby besar

Haii..uolls...hr ni br lps g check up kat pakar...doktor kata perut baby besar...ada tak sesape pernah alami mcm ni...28.sept kena serah diri kat labour room...kalau prt baby masih nampk besr...kena paksa bersalin nnt mggu ke 37...ada sesape tahu ke...kenapa ye perut baby besar... #34mggu #anakke4

4 Balas

Assalm sis . Sory nk tnyaa sbb ap yer perut bby besar 34mnggu . Ad risiko ke sis ? Sy bru scan xdi . Doc gtaw perut bby besar . 😢😢

Sis.. Brp berat deliver.. Normal ke czer?

4y ago

3.6kg...normal

Moga dipermudahkan

sy xda pengalaman cam sis tp sy doa kan semuanya dipermudahkan

5y ago

Aminn...trima kasih sis