Scan kandungan 20w

Haii...syaa da masuk 20w...kalau saya scan kandungan mahu tngok Jantina Baby Ok x😥..Rasa2 dah bole nmpak x🤗#firstbaby #ingintahu

1 Balas

In shaa Allah boleh nampak dah kalau dia tak tutup. Biasa sonographer mmg penyabar tggu baby pusing semua tu. 20 weeks dah boleh buat detailed scan check jantung, ada cleft ke tak, ada syndrome down ke tak, tulang blkg bentuk elok, selain dr check jantina. Harga range dlm RM100-130 tgk pada klinik dan tempat 🤗