datang bulan

Haii&salam sejahtera semua. Sy, nak bertanya sikit laa?? Sy tahun lepas, slps bslin sy ad mngambil Depo selama 2bulan, dn msuk bulan yg ke3 Sy x ambk ,dn slps dah x dpt bulan pd bulan yg ke4,ttpi pd bulan yg ke5 sy sudah dah bulan ttpi ia terlalu kerap? Bgaimna tu yea, Ad siapa² disini mengalami sperti sy x? Siapa² blh terang kan x? Atau ptt ke sy gi ke klinik ngn keadaan yg cmnihh, sekadar meminta pdpt shja, terimakasih ibu² semua😊

1 Balas

Waalaikumsalam, hi. Ikut pengalaman saya, saya ambil depo hampir setahun dan seleps tu dalam beberapa bulan tak datang period. Sampai 3 tahun period saya tak teratur. Saya tak pernah ke klinik 😂 (jangan ikut saya) tapi sekarang saya dah pregnant 6 bulan. Saya syorkan sis ke klinik rujuk pada doc/pakar 🙂✌🏻