Scan due date

Haiii .. saya nak tanya sebab saya was was .. lain org lain pendapat 😂 keliru saya .. kalau tngok berdasarkan scan yang latest ni .. kandungan saya dah berapa weeks ye ?#firstbaby #bantusharing #pregnancy #seriusnanya

Scan due date
4 Balas

Lbh kurang 31 gak sis. Sbb dah 30 + 5 days yg last calculation tu kan.

3y ago

ohhh dia kira yang bawah 2D calculation tu ehh... okay² thankyou sis

Ok je tu sis Campur tolak 2 minggu selalunya Yg pnting berat baby ok

3y ago

berat baby okay je setiap kali scan

Lbh kurang 30 weeks.

3y ago

dia kira yang 2D calculation kat bawah tu ke dia kira CGA yang kat atas tu ..? sebab kalau dia ikot period skrang dah 31 weeks

30Weeks tu

3y ago

ohh dia kira yang 2D calculation tu ehh