First pregnant.. 🤔

Haiii.. Nak tnya, Harini sy genap 23 minggu.. Tp belum dpt rasa gerakan baby.. Normal ke?.. Ada yg lg lambat ke? Atau mcm mana? Sbb smlm pergi appoinment, nurse ckp biasa 1st baby lmbt dpt rasa.. Mohon pencerahan plis ibu² sekalian.. Ada yg lambat jgk ke? 👉👈

2 Balas

Hi sis. Mgkin ada rasa tp x perasan. Nurse ckp kt sy dia x rasa kuat lagi tp rasa d cuit cuit. Masa tu dia tanya dh rasa x. Saya ckp x rasa lg. Lps tu dia ckp cmtu.. Mmg rasa cmtu tp rasa cuit geli je. Lama lama akn kuat.

kalau nurse dah ckp mcm tu, ok je