Bakal ummi

Haiii IBU2 Sya nk tanya normal ke klaw masuk 33w 2d jdi cirit birit .ltih dibuatnya..ubt apa IBU2 MKN apa? #firstbaby #pleasehelp

7 Balas

kalau cirit birit.. try bancuh tepung gandum.. guna satu sudu tepung cmpur dgn air.. kacau².. biarkan skjp.. lpstu akn nmpk air tu mcm trbahagi dua.. satu jernih bahagian atas, dan bhgian bwah pekat sikit.. mnum bhgian yg jernih tu saja.. insyaAllah berkesan. saya pon cirit brit dlu msa prgnnt. buat ni trus stop cirit.

try makan yogurt natural sis.. sy masuk 32w cirit birit.. sakit wo...tp mujur la x hari2.. pastu 34w plk.. masuk 36w37w mcm pyh plk nk memulas.. adei.. kdg p je tandas.. keluar je.. mcm xnormal rasenye.. haha..

sis cirit birit cmpur sakit perut memulas x?sbb Skrang sy TGH alami skit sgt bila dia memulas

5w5d , sayemnun teh kosong piaw tu Alhamdulillah lege sikit skrg 😖

refer dgn doc sis, ibu mengandung tak boleh makan sebarangan ubat

2y ago

owhh yeka

haritu sy 33w pun cirit smpai ke 37w masih cirit

2y ago

sy tak mkn ubat apa pun, kdg dok cirit stu prtanda

minum air garam klinik bg pya je..