Perkembangan baby 9 bulan

Haiii, baby saya dah masuk 9 bulan tpi still tak boleh duduk tanpa support. Tapi dia angkt je bontot time tiarap tu. Ada tak baby yg sama milestone dgn anak saya. Saya tak risau cuma saya nk cari ada tak yg sama dgn anak saya. Belum reti duduk. Tqqqq :)

4 Balas

anak saya 7 bulan baru boleh meniarap sendiri.. 9 bulan baru boleh duduk sendiri, sebelum ni kita yg duduk kan.. tp masih belum boleh merangkak.. berguling² jee laju 😂

milestones berbeza2 , inshaAllah okay sj. anak saya 9bulan boleh duduk dan mengesot, merangkak tak lagi. gigi dah masuk 6 batang 😂

Sama, 8bulan lebih, masih tk boleh duduk tnpa support, mngensot ke depan laju dah

masa mealtime dia duduk mcm mana?

2mo ago

Knapa ya klau bend kedepan?