Ank sulung caesarean

hai,ibu2 semua..nak tnya ada x dlm ni ibu yg brsalin anak prtma cser n klinik kk minta kita prgi hospital cek klau bleh bersalin normal atau scer tuk anak ke 2?tp mcm mna cara nya yer..#pleasehelp

1 Balas

Sy baru balik dari klinik pakar o&g(melaka)ats sBB yg sama dgn awk..Doc di kk bg date temujanji utk pergi kesane..Doc pkar o&g tu akn cek kite cm biase dulu,tmbg brt,tknn drh,scan perut tgok condition baby..then doc Akan tny kite,nk bersalin normal ke ceazer yg ke2 ni..klu ade risiko doc sendiri Akan beritahu,klu kite leh normal @ tidak..klu kite n baby xde mslh sms kite hamil..doc izinkan je kite bersalin normal..doc Akan terangkan kt kite risiko2nye..Tu je.