Sedih tolong jawab

Haii, tadisy check kandungan, saya cek sendiri 3 Kali positive 2 line,lepastu cek di klinik positive juga .tapi bila cek kantung baby je ada...baby belum lihat.. doktor cakap Masih 5 minggu.. tunggu dah 8 minggu kita cek lgi .. harap2 baby Sy okay😞.. #seriusnanya

12 Balas

Sama macam saya hritu time 5week nampak kantung memanjang je, kantung kosong.. 7weeks repeat scan ada dah baby dalam kantung tu.. jgn risau ye🫶🏻

sis okey la walaupun nampak kantung.. Sye hanye nampak dinding menebal je tau . hari ni baru scan balik.. harap dipermudahkan.. jangan stress enjoy je

normal sis. sebab tu kali ni masuk 9w baru sy p scan. yg penting sis dah scan n dah tahu kedudukan baby mmg dalam rahim. 😊

jgn risau sis..Mesti ada tu..Saya hri tu cek 8minggu lebih,da nmpak heartbeat,tgk2 saya dah 9 weeks..Fikir yg positif shj

jgn risau puan, fikir positif & yg baik baik sahaja. normal sebab saiz baby pun masih kecil.. nanti repeat scan ok 😉

sama dgn sy .. scan masa 6w 3d nmpak katung jee, doc suruh dtg repeat scan dlm 8w or 9w katanya.. harap² ok lhh

Normal sis. Nnti 8 minggu ke atas scan lagii. Jgn stress nnti menganggu pertumbuhan bayi. Stay safe!

Normal gitu. Cek lg nnt. Doa banyak supaya kandungan membesar dgn baik. Elakkan stress

2y ago

Sbb baru lagi. Boleh search tentang perkembangan kandungan setiap minggu. Dlm apps ni pun ada

same la.. scan pon xnmpk sis.. tgu la bsar skit bru nmpk

5 minggu mmg akan nampak kantung je sis..