Susu untuk naikkan berat badan anak

Haii , sye nk tanya , susu ape yee yg sesuai untuk naikkn berat bdn anak ? Ank sye 3 dh nk masuk 4 bulan . Berat bru 3.73 sje time cucuk 3 bulan aritu . Minum susu bnykk tpi bdn tak naik sgt . Skrg dia tgh minum susu s26 gold . Blh bgi cadangan ?#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

sy bg neo sure..sbln naik sekilo lebih

2y ago

alhamdulillah ok klau ank sy punye najis..tp susu kena try n error..sy gune sbb berat badan die drop..lepas gune cantik naik tggi berat