selamat pagi mommy

Haii slmat pagi .. korang da pregnant brpa week/month? Smoga bby dlm keadaaan sihat #stayhome

79 Balas

21 minggu. Alhamdulillah. Semoga semua mommy yang membaca comment ini dalam lindungan Allah dunia akhirat. aamiiin aamiin. Stay strong mommy

23 weeks 5 day..hampir nak masuk 6 months..doakan yg baik2 utk saya ye pregy kali ni..sbb umur 39 n jarak pregy pun 6 tahun..

4y ago

Semoga d permudahkan semua urusan kita ye mummys

selamat pagi..alhamdulillah baru 10w.amin..semoga kandungan ibu2 semua baik2 sahaja

33w1d moga dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanyaa. Aamiin.

37 week 4 day.. Admit wad 3/6 for czser.. Semoga dipermudahkan

17 weeks 2 day Amin. Tima ksh mendoakan

13minggu..doakan sy dapat anak lelaki

4y ago

sme la kte

Slmt pgi.. Alhamdulillah sy 25w6d..

alhamdulillah dh 37weeks..

klu 26week tu berapa bulan yew,

4y ago

Kalau 19 week 2 day berapa bulan yew