baby kickingg

haii semua saya first mommy , nak tanya , mostly tgok tiktok and posting 16 weeks ada yg dh rse baby tendang tapi saya dh 18 weeks tk rasa lagi , normal ke😭😭 risauu

9 Balas

don't worry saya pun 1st time mom and plus size, 16-18 weeks takde rasa apa lagi. bila dah masuk 18 weeks kalau puan ada rasa mcm kupu2 dlm perut tu maybe baby kot, tapi bezakan dgn gestational gas. saya 18 weeks rasa mcm gitu ada kupu2 then masuk 19 weeks dia makin galak especially waktu malam and kita pun dapat bezakan yang itu adalah kicking dia n bukan gestational gas, so jangan risau ye sis