Gbs positive

Haii semua, nak tanya ada tak yg positive gbs?? First born?? Apa yg patut buat ya? Doctor kata nak bersalin nanti kena masuk antibiotik. Sakit tak.#ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #pejuang_garisDua

3 Balas

msok antibiotics tu cm masuk drip tu...then dorg akn pantau kt hospital 2-3hr

Apa petanda gbs ye sis

8mo ago

keputiha yg byk,berbau & gtal..tu cnfirm gbs..once kena..bersalin slpsnye akn ad lg..teruk x teruk je