Raspberry leaf tea

Haii. Saya nak tanya ada tak mommies yang amalkan raspberry leaf tea bila dah 37w ke atas? Sebab tengok orang amalkan untuk senang bersalin. Teringin nak try tapi takut. Kot2 mommies kat sini ada experience ke boleh share. Saya sekarang 36w anak kedua dah tak larat nak bawak perut. Badan pun start sakit2 dah semua. Harap2 37w baby dah keluar 😅

2 Balas

Bolej je nak try kenapa nak takut sis. Teh kan sedap 😂 keberkesanan dia tak pasti. Ada yg berkesan ada yg tak. Benda yg mmg diyakini boleh buka jalan cepat adalah dgn bersenam.

sy start minum sejak 36w