Ujian

Haii.. Sape sini prnah ambil ujian darah utk thyroid.. Blh thu tu utk ape dan kena puasa ke sblum ambk darah tu?

2 Balas

Saya baru je mingu lepas kena ambil darah utk thyroid. Biasa nya yg ambil darah utk thyroid tu ada something dekat leher. Saya ad benjolan, tak puasa pun. Then, kk hantar ke hosp utk xray.

Untuk check sama ada puan positive/negative thyroid(boleh google). Ambik darah utk thyroid xperlu puasa