38w5d first mom due26/3

Haii. Normal ke perut sllu mngeras dan pedih ulu hati. And takda tanda² lagi nak brsalin risau lah. Doc kata klau da smpi due tpi baby blum kluar kena bgi masa 7 hari lgi. Sya taknak lama" tnggal kat bandar ni, sya nak balik kg cepat kewangan kami pun da menipis utk belanja je. Sya menumpang rumah org je kat sni bandar sbb tunggu baby keluar ja. Untuk ibu" yg due bulan mac ni sma" brdoa yukk smoga di permudahkan segalanya. Smoga ibu" dn baby sihat.

2 Balas

hi sama due dengan sy. pedih ulu hati mmg selalu. tp xda tanda2 nak bersalin lg

amin semoga bby sehat dan di murahkan rezeki ❤

1y ago

Aminn