1st kehamilan

Haii nk tanya. Ney 1st kehamilan sy,stkt ney blom scan sbb pjj dgn suami..igt nk scan kehamilan sama2..cuma nk tnye, rsults upt positif n ikut last period dh masuk 6 mnggu.normal ker klu masih xde alahan ap...cuma rse lapar sgt2 dan mse awl2 rse krem perut.skrg xde dh..kdg2 risau sbb hnya based result upt sahaja.terima kasih#ingintahu

2 Balas

Alahan ni atas hormon bdn masing2. Ada yg dpt, ada yg tak. Klu tak ada, just continue mkn healthy food, consume folic acid.