KEPUTIHAN KETUL2 KUNING SEAKAN HIJAU

Haii nak tanya .. Kenapa ye keputihan sy mcm ni.. Wrna mcm kuning hijau ketul2 tp tak bnyk.. Gatal tak sgt.. Sy baru hamil 4 minggu... Risau plak tgk.. Perlu ke sy pergi klinik luar.. Sb kalau ekot appointment sy kt klinik kk 20.7 ni.. 😌#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

KEPUTIHAN KETUL2 KUNING SEAKAN HIJAU
3 Balas

Sy dulu pernah alami akhir2 preg, pergi jumpa doctor dpt ubat sumbat pastu baik. Doc kata kena cepat rawat sebelum kuman jangkit kat baby