KEPUTIHAN KETUL2 KUNING SEAKAN HIJAU

Haii nak tanya .. Kenapa ye keputihan sy mcm ni.. Wrna mcm kuning hijau ketul2 tp tak bnyk.. Gatal tak sgt.. Sy baru hamil 4 minggu... Risau plak tgk.. Perlu ke sy pergi klinik luar.. Sb kalau ekot appointment sy kt klinik kk 20.7 ni.. 😌#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

KEPUTIHAN KETUL2 KUNING SEAKAN HIJAU
3 Balas

Ada lg ke sis? sy 2 mggu lepas (4w) pun ada mcm ni tapi sy igt balik masa tu sy mmg tgh tahan kencing sbb jalan jem. n panties sy ketat. Dulu anak 1st time awal2 ni tak rasa panty ketat. skrg awal lg pun panties dah ketat. So sy tukar pakai panties besar sikit, cotton.. n make sure bila ada urgency nak kencing sy terus pergi.. Alhamdulillah keputihan mcm ni dah takda sepanjang 2 minggu kemudian ni. Take care sis

2y ago

boleh je nak pergi klinik dulu sis