Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Balas

Alhamdulillah sedang berpuasa. Harap bertahan sampai maghrib la.

3y ago

14week..tp mai petang ja penin

Nur izwani.. Gdm tu yg lekat kencing manis time pregnant... Hihi

saya puasa jer walaupun anak menyusu sbb susu badan sentiasa ada

sy pn x puasa..kandungan 8 mggu..sbb tgh alah skrg ni

sayapun xpuasa sis.. sbb baru 4bulan.. baru ade selera nk makan

35wks. First baby. xpuasa sebab akan mual kalau lambat makan.

Sya tak puasa juga walaupun 17 weeks 4 days sebb HB low😊

Saya tak puasa juga. 13weeks sbb loya memanjang

xpuasa pnuh lg 18weeks sbb alahan xhbis2 lg mlm2 lg trok

9 minggu pun sama xleh puasa bdn rasa lemah,loya2 muntah