DARAH LENDIR

Haii mummy2... Semalam saya pegi appointment cek hamil 3 bulan.. Alang2 tu saya terus cek keputihan sb ada keputihan yg tak normal... Dan cek pendarah sb ada keluar sbelom ni 2 titik... Pastu masa cek kt dktor.. Dktor cek keputihan ambik sampel guna mulut itik.. Tiba2 pastu keputihan n ada darah sekali masa dia cek.. Scan baby masih ok alhamdulillah.. Cuma dktor hairan Dr mana dtg darah tu..pastu dktor suroh rest d umah arini..psgi tdk pad ada darah..🥺Mcm mana ye.. Apa perlu sy buat..nk g hospital tp dktor ckp kalau darah ketul2 mcm. 50sen terus g hospital.. Ni cuma lendir dan bcmpur darah fresh.. Risau sgt..

DARAH LENDIR
2 Balas

Sis g hospital please.. Jgn tunggu.. Sy bukan nk tkt kan.. Tp pengalaman sy Tue tanda keguguran awal.. Bby mmg nmpk ok tp slowly sy keguguran