DARAH 2 TITIK

Haii mommy nak tanya... Tadi bangun tdor pagi saya cek kt pad ada darah 2 titik...darah apa ni ye.. Saya baru hamil 3 bulan... Risau je sb pernah misscariage.. Yg ni kandungan ke 2.. 🥺Appointment 17hb ni... Kena pegi skrg ke jmpa dktor..? Kalau klinik luar skrg TAKDA bajet nk cek..kalau klinik kerajaan ari ahad TAKDA bukak.. 😌Risau sangat....

DARAH 2 TITIK
2 Balas

Sy pom smlm sama mcm sis ada darah pkul 6.30pm pkul 7.45pm dah xada darah g emergency Dr scan elok jew tengah isap jari.. Tpi Dr bgi ubt kuatkan rahim.. Dr tetap sruh berhati2 Tkt2 keluar darah bnyak kena terus ke hospital tkt darah keguguran.

1y ago

Harap2 bby selamat..

Pergi emergency