perut cramps/sakit transmitter 1 (4 weeks)

haii mummy1, nak tanya..perut saya lately ni cramps n sakit ..n asik kembung..normal ke utk transmitter 1? risau pulak.

5 Balas

masa saya 1st pregnancy dulu normal sis. btw sis edd bila? sbb mcm sama je dgn saya baru 4minggu 2 hari. 🤗🤗🤗🤗

7mo ago

haaa sama sama. tahniah yer

Normal sis. Saya 4w pun ada rasa mild cramp senak gitu. Tapi kalau ada pendarahan jumpa Dr ya

normal... sye 4w pn cramp mcm nk period.... tunggu2 x period2... rupanya lekat...

normal sis simptom 1st trimester. selagi xde keluar darah

7mo ago

okey sis..tq ye🥰🙏

normal sis. sebab rahim tengah nak mengembang

7mo ago

ooo faham...tq sis🥰