15 MINGGU PERUT CRAMPS 😭

Saya sekarang baru 15 minggu. Sejak masuk 15 minggu ni, perut lagi rasa cramps dari sebelum ni. Bertambah kalau saya bangun untuk berdiri kan, lagi terasa sakit tu. Normal keeee 😭 kenapa cramps eh? Sebab baby membesar ke? pastu ada tips tak nak hilangkan rasa cramps ni? Nak buat keje pun susah. Kite ni 1st mom. Tak tahu papeeee.#bantujawab #firstmom

1 Balas

biasanya perut nyiluu’ sikit tanda baby nak mmbesar (lain org lain rasanya) tapi kalau rasa cramp luar biasa tu better cek dkt klinik 😅 kalau sis rasa xsedap hati lagi haa better cek teruss . banyakkan rehatt yaa . doa baikk’ inshaAllah semoga yang baikk’ sajaaa 🤲🏽