haii mummy semua.. dah brpe bulan baru nursee dapt rasa ketulan di perut.. time check perut tu.. saya da. 4 buln still nurse xrase lagi.. adakah normal mmy2 semua..??

2 Balas

Dah scan ke? Kalau dah, dan baby sihat xde masalah. Nnt dah maasuk 18 weeks puan buat details scan ye. Nanti boleh tahu banyak tentang anggota badan baby.

5y ago

Kalau scsn biasa cuma boleh heartbeat nya berdenyut tapi tak nampak detail kondisi jantungnya sihat atau tak. Jadi untk tahu lebih detail nanti buat details scan ye . 😊