Selalu scan nampak gender bpe week?

Haii mummy's nak tnya.. Hari tu sy buat scan time 15w.. Tbe2 doc npk gender baby boy.. Gembira sgt.. Tp tak terlalu awl ke utk nampak... Mummy ade pengalaman tak bpe week nampak gender? #ingintahu

2 Balas

Saya 15w sama jugak, scan nampak boy. 3-4 kali scan lepas tu pun mmg nampak boy. Cuma last scan masa 32w dah tk nmpk sbb kaki baby dh kepit maybe tkde ruang dh dlm tu. Before ni mmg kangkang seluas alam so boleh nampak jelas