33weeks

haii moms.. nak tnya. kenapa ek di hujung2 kehamilan ni sy sllu rasa loya mual... perut mngeras sakit ... normal ke mcm tu?

1 Balas

perut mengeras tu normal.. lagi2 baby tak cukup ruang dalam perut sebab dah 33weeks. Loya tu tak sure. tapi kakak i pun masa hujung2 pregnant tu selalu mabuk. Nnti check up try bagitau dan tanya nurse/doktor, normal x.

5y ago

i dh tnya doc.. doc ckp slain dri kluar lendir and darah.... mual muntah jugk satu tnda nk bsalin bgi kndungan trimester yg terakhir sis....