haii mommyy. nak tanya usia kandungan berapa bulan sesuai bawa checkup ye mommy² semua. sbb ada yg kata usia 3 bulan lah yg sesuai bawa checkup jumpe nurse. betul ke?

1 Balas

Maksudnya buat buku pink ke? Sblm 12w digalakkan. Sy buat wktu 8w. Sy wktu 8w tu pn doktor hospital dh bising knp x buat lg buku. Esoknya trs pegi klinik buat😂.

5y ago

Thanks dh bg tahu kita. Tu lah sya rasa pun kalau lambat buat buku pink tu mmg akan kene marah. Lepas ni nak g klinik la nak buat buku pink. Harap² nurse² tu tak mrh laa. 😅 usia kandungan sekarg masuk 2 bulan. ☺