Kehamilan 4minggu

Haii mommy..saya nak tanya ada tak mommy kt sini mngandung 4minggu..dan keluar drh semasa buang air kecil kuantiti tak banyak..dan selama seminggu...tapi tak ada sebarang sakit punn..#ingintahu

1 Balas

pendarahan awal kehamilan tak normal… tapi awal sangat 4 minggu tu… mmg dah confirm pregnant ke?

2y ago

yaa..dah 3kali buat pregnnt test..dan dah scan bru2 ni..dktr kta kntung dan yolk sac ada..dia kta tnggu lagi 2minggu repeat scan ..