6 Weeks Pregnancy

Haii mommy2?.. Nak tanya, normal ke kalau tgh preggy awal awal ni akan selalu rasa cepat mengah.. Kadang kadang rasa tak cukup nafas.. Lepastu kalau nak baring secara mengiring pun tak selesa.. Rasa something wrong je, hm sebab baru 6 weeks ? normal je kan? ?

1 Balas

hahaha . caya tak ? saya dapat tahu sy ngandung , sy rasa mcm sis jugak ! dah rasa mcm orng semput / asma . padahal takde . pastu buat keje uma berpeluh gigil mcm orng tk ckup gulaa . g hospital check sbb risau , rupanya ngandung 5week 🤣

5y ago

Haaa yeke..doa doa laa ape yg Sy rasa ni cepat hilang jugak.. Aamin..