Menghitung hari na besalin😅

Haii mommy, siapa macam saya tengah tunggu hari jugak. Due sy 6/12 nih. Hari hari dok pikir bilaa laa bby na keluar nih. Perut dah jatuhh sangat dah nih. Kalau bareng ke, duduk kat kerusi ke,nak bangun mesti kene pegang perut 🤣dari bawah. Sbb sakitt sgt rase, berat sungguh. Haritu last scan 36w berat bby dah 3.2kg . Sekarang dah 38w4d dahh..muga urusan kita semua dipermudahkan yee 🤗. #firstBaby #38w4d

16 Balas

Sy due 20bln 12..tpi serah dri awal dkt wad..5hri bln 12...

4y ago

Eya 😁😁hrp2 sblm thri bln ad tnda2 bsalin da..xlrat lma2 dkt wad

Due date kita sama😊. Sy pun tgu ni bila baby nak klua😌

4y ago

hehehe yeke. sama jugak yee..harap2 bby kua dlm keadaan sihat dan selamat.

Sy pun sama tunggu hri je ☺

4y ago

yekee. bila due awak ?

sya 🥺due 3/12😇

08/12

13/12