Minum air gula

haii mommy semual...tips nak mnum air gula smpi hbis mcm mna yah...spya tak rasa nak muntah bila mnum nnti#pleasehelp #firstmom

2 Balas

tips dia rileks je.. jgn pikir negative.. enjoy je.. tarik nafas telan sekali nafas je.. non stop.. tp kalau nk best lg.. beli kat luar air gula tu perisa oren kat farmasi tp rujuk misi kat KK dulu sebelom beli ye.. tkut kk awk xterima.. pastu kalau blh letak dlm peti ais.. minum sejuk2 time lapar syok je..

Tips dia jgn banyak fikir 😂 tp tu la yg sebetulnya. Air tu takde apa pun, cuma extra manis saja. Rmai benor kata itu ini tp bila dh minum sndri elok je 😅 Klu rasa kembang tekak lps habis minum, prepare la air kosong, buat bilas tekak je. Bawa la minyak angin kot2 pening lps minum.