kandungan 35 hari

haii mommy nk tnya , sy ade simptom darah tinggi so skg ade kt wad kena tahan .. doktor kata kndungn 36 hari nt kena letak ubt untuk bersalin awal ☹️ hrp nya nk bersalin ckup bulan.. sape mommy kt sini yg kne paksa bersalin awal ??

1 Balas

ikut je. doc tahu ape yg terbaik. drpd ape2 jd masa dlm perut lg naya. kawan saya ade yg darah tggi kena bersalin awal masa 38w bulan 11 aritu. 3 4 hari induce alhamdulillah ade bukaan n ade rezeki dia bersalin normal. mgkin boleh tnya doc balik at least mntk la bersalin masa 37w. if x dpt follow je. as long as dua2 sihat dan selamat

1y ago

okay terima kasih ☺️☺️